Certificate SSL pentru autentificare Web

Certificate SSL pentru autentificare Web

Descriere
Securitatea clienților, partenerilor și vizitatorilor paginilor web ale organizației este de importanță majoră în scopul construirii unei bune reputații și consolidării încrederii în organizație. Pentru a proteja clienții ce accesează sistemele și paginile web ale organizației împotriva atacurilor de tip phishing, practica general acceptată în industrie este utilizarea certificatelor SSL.


Certificatele SSL pentru autentificare Web oferite de CTS sunt recunoscute automat în majoritatea browserelor web. Acestea sunt emise de către autoritatea de certificare Unizeto (Polonia).


În funcție de necesitățile beneficiarului, ÎS CTS oferă mai multe tipuri de certificate SSL:

  • Certificate SSL comerciale. Sunt emise de CTS. Pot fi recunoscute de browsere dacă este încărcat certificatul autorității de certificare a CTS. Termenul de validitate este de 3 ani;
  • Certificate SSL confirmate. Sunt emise de autoritatea de certificare Unizeto Technologies SA (Polonia). Sunt recunoscute automat în majoritatea browserelor web. Termenul de validitate este de 3 ani;
  • Certificate SSL EV Premium. Sunt emise de autoritatea de certificare Unizeto Technologies SA (Polonia). Oferă un nivel sporit de protecție pentru vizitatori și sunt recunoscute automat în majoritatea browserelor web. Termenul de validitate este de 3 ani;


Pentru autentificarea părții de server, certificatele SSL pentru autentificare web pot fi emise pentru un nume de domeniu de nivel doi sau mai mic, pentru toate domeniile ce aparțin de un domeniu de nivel doi sau mai mic .


Pentru autentificare părții de client, certificatele SSL sunt emise pe numele organizației sau numele utilizatorului. Există posibilitatea de a include restricții privind domeniul de utilizare a certificatelor.


Domenii de utilizare
Certificatele SSL pentru autentificare Web permit autentificarea părților implicate în comunicarea pe web. Domenii de utilizare a acestora pot fi:

  • Autentificarea site-urilor web ale organizației (certificate SSL confirmate și EV Premium);
  • Autentificarea utilizatorilor site-urilor și a sistemelor web (orice tip de certificat SSL);
  • Autentificarea sistemelor ce interacționează în baza tehnologiilor web (orice tip de certificat SSL);


Beneficiari
Autorități publice, instituții de stat, organizații private, persoane fizice.


Ordinea de prestare a serviciilor
Certificatele SSL pentru autentificare web sunt oferite în bază de contract. Pentru obținerea certificatelor SSL de orice tip urmează să fie plasată o solicitare către Serviciul Suport Clienți.


Suport în utilizarea serviciilor
Informații adiționale, precum și suport în utilizarea serviciilor pot fi obținute apelând la Serviciul Suport Clienți. La plasarea solicitărilor de suport, este necesar a indica codul serviciului ca fiind ”PKI_SRV”.


Preţ  servicii
Pentru a obține o ofertă de preț, rugăm să contactați Serviciul Suport Clienți.

10117

Feedback